Nyproducerade hyresrätter

Du bär SUP-brädan under armen, redo att spendera förmiddagen i Eskilstunaån. Njuter av ljumma sommarkvällar med familjen och utomhusaktiviteter på innergården. Kanske är du på väg mot en kväll i konserthallen med kompisgänget. Här pågår livet runt husknuten. Oavsett vem du är, eller vad du tar dig för, erbjuder Nyvaket 2 i Västra Munktellstaden en trygg plats att landa på mellan livets alla äventyr.   

Nyvaket 2 består av två nyproducerade byggnader med totalt 58 hyresrätter. Lägenheter med 1–4 rok, däribland häftiga loft, gavellägenheter och takvåningar. Varje bostad har antingen uteplats, balkong eller takterrass – vad föredrar du? Här finns något för såväl singelboende som paret och familjen.

Vi vill att hemmet ska vara din trygga mittpunkt. En plats att pusta ut och landa i, mellan livets alla äventyr. Därför har våra nyproducerade lägenheter i Västra Munktellstaden välplanerade planlösningar och designval med kvalitativa materialval, enkla att sätta egen prägel på och trivas i.

Här finns alltifrån ettor till fyror. På markplan hittar du loftlägenheter med uteplats som ger en radhuskänsla. Dessa lägenheter passar också utmärkt som så kallad ”bokal” för dig som vill driva företag på hemmaplan. Plan 3 och 4 har yteffektiva genomgångstvåor med balkong. Här, och i våningen ovan, finns de unika gavellägenheterna med rymliga balkonger. Högst upp i huset finns även takvåningar med privata takterrasser, nästan som atrium. Vissa lägenheter har dessutom två takterrasser. Perfekt för lugna morgnar, med kaffet i handen och blicken mot Eskilstunaån. 

Varje lägenhet har förråd i källaren samt cykelparkering med möjlighet till cykelvård. Här kan du både spola av cykeln och pumpa däcken inför fartfyllda turer i naturområden.

Utomhusmiljön andas grönska på innergården, och likaså gatumiljön – något som är unikt i området. I området finns möjlighet att hyra parkeringsplats i garage. Här bor du med ett bekvämt läge nära det allra mesta, och i ett hem med det lilla extra. Pusta ut och landa.  

Till bostadsväljaren